Instellingen

Hieronder vindt u informatie over de manier waarop u de computer, het e-mailprogramma en de router kunt instellen om optimaal gebruik te kunnen maken van uw Tele2 product. Deze instellingen worden per operating systeem uitgelegd.

Instellingen voor uw computer
Kies hieronder het besturingssysteem van uw computer. Weet u niet welk besturingssysteem u gebruikt, herstart dan de computer. Tijdens het opstarten zult u de naam van het besturingssysteem voorbij zien komen.

Instellingen voor uw e-mail
Kies hieronder uw e-mailprogramma.

Instellingen voor uw modem
Heeft u een ADSL aansluiting, dan heeft u een modem in bruikleen gekregen van Tele2. Klik op de afbeelding van het modem dat wij u hebben gestuurd (dit kan een Copperjet of een AVM 5125 zijn).

[column size=”1-2″ last=”0″ style=”0″]Copperjet 1616

[/column] [column size=”1-2″ last=”1″ style=”0″]AVM 5125

[/column]

Instellingen voor uw glasvezel verbinding

Instellingen voor uw radio en televisie
Alleen bij Tele2 Comfort Plus: Televisie kijken naar 39 televisiekanalen en radio luisteren naar 25 radiozenders. Bekijk het Zenderoverzicht.